Waar jouw focus ligt, dat groeit.

Start To Grow

Hi ondernemende, leergierige ondernemer! Ben jij op zoek naar iemand die jou 1:1 kan begeleiden bij het op de kaart zetten van jouw bedrijfBen je zelf al op verschillende vlakken aan de slag gegaan, maar laten de klanten nog op zich wachten? Vind je het spannend om echt zichtbaar te worden, maar zou je het in je hart wel graag willen? Dan is dit hèt moment om in actie te komen en te kiezen voor groei. Want waar jouw focus ligt, dat groeit.

Samen gaan we jouw bedrijf doorlopen om te kijken waar jouw energie op dit moment aan op gaat, maar ook waar jij nou echt gelukkig van wordt. Want daar ligt jouw kracht en zijn jouw kansen te vinden. Ik help je ze in kaart te brengen en te vertalen naar duidelijke to-do’s, zodat jij er met volle enthousiasme en energie mee aan de slag wil. Ondernemen hoeft niet zwaar en lastig te zijn, als je het doet op jouw manier.

Start To Grow is voor jou als je:

  • net begonnen bent met het opstarten van jouw bedrijf en/of minder dan 8K omzet per jaar draait
  • verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen bedrijf
  • een echte aanpakker en doorpakker bent
  • je de kennis van je vak hebt, maar je bedrijf niet verder groeit
  • niet meer wil rondkijken hoe jouw concurrenten het doen, maar je wil focussen op jezelf
  • zelfverzekerd wil zijn over jouw diensten en prijzen
  • enthousiasme voor jouw vak en het ondernemen (terug) wil krijgen
  • wil leren hoe je jouw klanten kunt bereiken
  • jouw bedrijf een echte boost gunt

Anna als coach

Ik ben Anna, coach en ondernemer. Mijn moeder zei al veel eerder dan ik: moet jij niet voor jezelf gaan werken in plaats van voor een baas? Inmiddels heb ik mijn baan ingeruild voor mijn eigen onderneming en ik wil nooit meer terug.

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar begin 2021 was ik nog als een kip zonder kop allerlei marketingstrategieën aan het uitvoeren, volgde ik elk webinar wat ik maar voorbij zag komen en putte ik mijzelf letterlijk uit door mijn eindeloze to do’s zonder het gewenste resultaat. Ik wist dat ik het kon, maar ik wist gewoon niet hoe. Hoe krijgen anderen dit voor elkaar en lijkt het zo moeiteloos te gaan terwijl ik mij kapot werk zonder meer klanten te krijgen? Herken je dit gevoel? De oplossing is heel dichtbij: ondernemen op jouw manier.

Ik heb ook een coachingstraject gevolgd en ben met mijn omzet x6 gegaan in 1 jaar tijd. Ik weet als geen ander nog hoe het voelt om in die opstartfase te zitten. Dat je niet weet waar je moet beginnen, maar wel droomt van een goedlopend bedrijf of zelfs uit loondienst willen stappen. En ik weet ook als geen ander hoe je dit kunt bereiken. Ik kan in no-time boven tafel krijgen waarom jouw klanten jou nog niet kunnen bereiken. De combinatie tussen de juiste mindset en concreet aan de slag gaan, daar ga ik jou bij helpen. Zodat jij jouw doelen kunt bereiken op een manier waar jij van gaat stralen! 

Anna Ouwerkerk

Foto: Yvonne Glaser Fotografie

Hoe ziet het traject eruit?

Intake
We starten met een intake gesprek. Dit is volledig gratis en je zit nog nergens aan vast. Op deze manier leren we elkaar kennen en kunnen we bekijken of dit traject de juiste stap voor jou is.

Live dag
Het traject trappen we af met een live ochtend of middag van 3 uur. We lopen jouw hele bedrijf door om te zien waar jij energie van krijgt en waar het lekt. We brengen jouw kansen in beeld en hangen hier concrete to do’s aan. Geen standaard marketingplan, maar een plan speciaal voor jou.

1 maand begeleiding
Vanaf de livedag heb je nog 1 hele maand de tijd om 24/7 al je vragen aan mij te stellen. Ik help je als je even vastloopt, nieuwe situaties op je pad komen, je feedback wil en we vieren samen je successen. Ik ben jouw grootste supporter deze maand!

Wil jij meer?
Wil jij echt all-in gaan en kiezen voor mega groei? Weet jij dat je dit alleen kunt bereiken door 100% te kiezen voor jouw nieuwe realiteit en ben je daar klaar voor?

Vol vertrouwen ondernemen

Elk moment dat jij niet kiest voor groei, groeit een ander jou voorbij. Degene die weten dat ze het niet alleen kunnen en hoeven te doen, die gebruik maken van de kennis die hun aangeboden wordt en die durven zichtbaar te zijn, die groeien. Het is spannend om echt voor succes te gaan en dat gevoel is heel normaal. Succes ligt namelijk buiten je comfortzone, daar waar het spannend voelt. Maar als je die stap wel durft te zetten, dan zal je merken dat er magie los komt. Dat het universum oppikt dat jij klaar bent voor groei en je die gaat aanbieden. Niet door stil op de bank te gaan zitten, maar door een concreet plan te hebben waar je aan gaat werken. Een plan dat speciaal geschreven is voor jou. Een plan wat bij jou past en waar jij 100% achter staat. Het voelt spannend, maar je wordt er ook zo immens blij en enthousiast van. Omdat het bij jou past! Dus schuif je onzekerheid aan de kant en zet die bewust stap naar het groeiende bedrijf waar jij zo naar verlangt.

Veel gestelde vragen

Wat kost het?
De prijs incl. btw is 499. 

Ik vind de investering spannend, wat kan je mij aanraden?
Spannend is niet erg, dat houdt je juist scherp. Waar wil je echt voor gaan en voel je dat ik je daarbij kan helpen? Is het antwoord ja, ga er dan voor! Blijf je twijfelen? Dan is dit niet het geschikte traject voor jou. Alleen als we er allebei 100% voor gaan, kan jij jouw gewenste doel bereiken.

Wanneer kan ik starten?
Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Plan jouw intake

We starten met een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar waar je nu staat, wat je zou willen bereiken en of dit traject bij jou past.