Fotograaf zwangerschap

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Deze bijzondere herinnering wil je natuurlijk vast laten leggen tijdens een mooie zwangerschapsshoot. Stellen die voor mij als zwangerschaps fotograaf kiezen houden van romantische, liefdevolle, warme foto’s zonder dat ze moeten poseren. En dan zit je bij mij precies aan het juiste adres! Want hoe fijn is het als je wel kleine tips of opdrachtjes krijgt, zodat niet helemaal aan je lot overgelaten wordt. Maar wel zo dat het niet geposeerd voelt? Zo wordt de fotoshoot zwangerschap alleen al een leuk uitje en krijg je er vervolgens mega mooie foto’s van, die jullie een eeuwige herinnering geven van deze speciale periode.

Fotoshoot zwangerschap

Fotoshoot-zwangerschap-zwangerschapsshoot-fotograafzwangerschap-zwangerschaps-fotograaf-16
  • Fotoshoot 90 minuten
  • 15×15 album met jullie mooiste foto’s
  • Stijladvies voor de shoot
  • Persoonlijke bestelafspraak
  • 50 euro korting bij combipakket zwanger & newborn!
  • Optie: weekend 49 euro
  • 599

Review: zwangerschaps fotograaf die jullie vastlegt zoals jullie zijn

Toen wij Hera fotografie tegenkwamen, wisten we vrijwel zeker dat dit de fotograaf moest worden voor onze zwangerschaps- en newborn fotoshoot. De foto’s die we zagen, waren gemaakt tijdens het golden hour en straalden veel warmte uit. Dit sprak ons erg aan.

Het contact verliep erg vlot en prettig. We kregen van tevoren een folder opgestuurd waar informatie en tips in te lezen waren. Heel handig!

Tijdens de zwangerschapsshoot hadden wij een goede klik met Anna: wat een leuk mens! Ze liet ons poseren zoals we wilden, gaf ons de ruimte om ideeën in te brengen, maar was ook sturend en gaf ons goede aanwijzingen. We kregen de foto’s erg snel opgestuurd, waardoor we er meteen van konden genieten.

De newbornshoot hebben wij ook erg goed ervaren. Anna had lieve mooie outfitjes bij zich voor onze baby. Ook had ze mooie kleedjes en een mandje bij zich, maar niet teveel poespas. Hierdoor werden de foto’s niet te ‘gemaakt’. Anna had veel geduld en nam alle tijd. Dit zorgde voor een relaxte sfeer, waardoor wij alledrie op ons gemak waren. En dit zie je weer terug op de foto’s: een ontspannen sfeer en wederom heel veel liefde en warmte. Precies het resultaat waarop we hadden gehoopt (misschien zelfs nog meer dan dat)!

-Miranda