Anna Ouwerkerk

Foto: Yvonne Glaser Fotografie

Foto's maken liefde tastbaar

Hi, ik ben Anna! Een koukleum die gek is op ijs (I know niet handig, in de winter zit ik dus onder een dekentje een bakje ijs te eten😜). Ik hou van spontane plannen en geniet van alles wat er op mijn pad komt. Fotografie zat altijd al in mijn gedachten en toen ik spontaan besloot ermee te starten is de bal heel snel gaan rollen. En dan weet je dat je passie te pakken hebt.

Foto’s maken jullie liefde tastbaar en houden de herinneringen levendig. Elke keer als jullie weer in jullie (trouw)album kijken voelen jullie de emoties van jullie prachtige dag of de liefde voor jullie gezin. Je begint automatisch te stralen en de kriebels vliegen door je buik. Dit gevoel wil je toch voor altijd vasthouden? Ik voel jullie liefde en jullie bijzondere band, en leg daarom hier mijn focus op. Mijn (trouw)reportages worden gekenmerkt door emoties, liefde en natuurlijk heel veel lol!

Kevin & Maaike
Kevin & Maaike
Lees verder
Wij zijn getrouwd in het Koetshuis in Rotterdam. We hebben dit last minute geregeld, omdat wij nadat wij erachter kwamen zwanger te zijn heel graag wilde trouwen. Het op korte termijn regelen van een trouwfotograaf was nog even spannend, want wij vonden het toch wel erg belangrijk om onze dag zo mooi mogelijk vast te leggen voor later. Online konden wij weinig fotografen vinden, waarvan ik dacht dat zij onze bruiloft op een professionele manier zouden vastleggen. Toen dacht ik ineens aan de folder van Anna die ik meegenomen had tijdens het shoppen van mijn zwangerschapskleding. Na het zien van deze folder en haar website was ik al gelijk overtuigd dat zij onze trouwfotograaf moest worden. Gelukkig reageerde zij snel en had ze nog een optie voor onze trouwdag! En wat heeft zij onze verwachtingen verre van overtroffen. Op de avond van de bruiloft kregen wij al een paar foto’s toegestuurd als voorproefje en wat waren wij blij met het resultaat! Een aantal weken later kregen wij de volledige trouwreportage en wij zijn zo enthousiast en blij hoe Anna onze bruiloft heeft vast weten te leggen. Ook de omgang tijdens de shoot was ondanks dat wij elkaar van te voren niet hadden gezien totaal niet ongemakkelijk, door de manier en het gemak hoe zij de foto’s van ons maakte. Op de bruiloft zelf was zij zoals gezegd zoveel mogelijk op de achtergrond en verbaasde het mij ook hoe zij veel momenten heeft vastgelegd zonder dat wij het doorhadden, waardoor wij volop van onze dag hebben kunnen genieten en zij de echte emoties heeft kunnen vastleggen.
Cor & Mariska
Cor & Mariska
Lees verder
Onze trouwerij, onze dag die je maar een keer meemaakt. Het willen vastleggen voor later dat hebben we door Anna laten doen. En waarom? Vanaf het begin was het een gevoel. Een gevoel toen we kennismaakte, een gevoel toen we samen contact hadden over alles maar ook het gevoel toen we de pre-weddingshoot deden. Foto's die leuk zijn van ons kan dat? De pre-weddingshoot overtrof al onze verwachtingen. Anna was gewoon heel gemoedelijk, rustig en niets moest. Juist toen keken we zo uit naar onze bruiloft. En wat je na afloop van je eigen bruiloft dan te zien krijgt? Dat is prachtig! Geen een foto is standaard. Kinderen die hun eigen zijn, die lach op de foto, die aanraking en die kus die zoveel betekent. Anna heeft onze dag, zonder dat wij het idee hadden dat ze er was tot iets heel moois gemaakt. Een blijvende herinnering voor de komende jaren. Dank je wel Anna, namens ons maar ook onze kinderen.
Rémon & Nidia
Rémon & Nidia
Lees verder
Anna heeft onze bruiloft perfect vastgelegd. Romantische, emotionele en grappige momenten zijn prachtig in beeld gebracht. Zij is zeer goed voorbereid, heerlijk ontspannen, erg flexibel en denkt met je mee. Op zo een stressvolle dag zijn dat super fijne eigenschappen! Ze maakt enorm veel foto's, maar je hebt dit amper door. Al super snel wen je er aan. Ook al onze gasten waren zeer lovend over haar aanwezigheid. En dan al zo snel een preview met prachtige foto's. Doordat wij in twee dagen trouwden, konden al onze feestgasten al een impressie krijgen van onze trouwdag. Echt heel fijn dat dit zo snel mogelijk was. Wij gaan ons hele leven nog heel veel plezier hebben van deze foto's!
Vorige
Volgende

Foto’s: Merel Steenwijk Fotografie

Hierboven zie je mijn gezin. Ik wilde altijd al jong moeder worden en dat heeft gelukkig ook zo mogen zijn. Jeroen is mijn jeugdliefde en in 2015 zijn we op Oudjaarsdag getrouwd (nu snap je dat ik niet voor niks jullie trouwfeest zo graag vastleg🤪). We hebben samen 3 kinderen: Tim, Daan en Elise. Mijn gezin is mijn trots, mijn inspiratie en mijn thuis. Dat is waar het leven echt om draait en wat ik iedereen gun:

Doe waar je gelukkig van wordt en geniet van/met degene die je lief zijn!❤️

Meer weten over Anna als coach? Klik hier ☺️