Anna Ouwerkerk

Foto: Yvonne Glaser Fotografie

Ik leef mijn mooiste leven

Hi, ik ben Anna! Een koukleum die gek is op ijs (I know niet handig, in de winter zit ik dus onder een dekentje een bakje ijs te eten😜). Ik hou van spontane plannen en geniet van alles wat er op mijn pad komt.

Begin 2022 las ik het boek “Je bent wat je denkt”. Dit is voor mij de grote ommekeer geweest. Ik voelde ineens zo sterk dat mega succes en (financiële) overvloed ook voor mij weggelegd waren. Ik heb een business coach in de arm genomen en door volledig voor mijn passie te gaan ben ik mega hard gegroeid. Ik hou ervan mijzelf uit te dagen en het onrealistische werkelijkheid te laten worden. Begin 2023 heb ik een goedlopend fotografiebedrijf, maar ik voel dat ik niet mijn volledig potentieel benut. Ik ben hier voor al die andere ondernemers, die ook groots durven dromen maar niet weten hoe ze er moeten komen. Die patronen willen doorbreken, inzicht willen krijgen in hoe ook zij hun beoogde succes kunnen behalen en durven te kiezen voor hun nieuwe realiteit. Net als ik.

Ben jij er klaar voor?💪🏻

You only live once, but if you do it right, once is enough.

Foto’s: Merel Steenwijk Fotografie

Hierboven zie je mijn gezin. Ik wilde altijd al jong moeder worden en dat heeft gelukkig ook zo mogen zijn. Jeroen is mijn jeugdliefde en in 2015 zijn we op Oudjaarsdag getrouwd. We hebben samen 3 kinderen: Tim, Daan en Elise. Mijn gezin is mijn trots, mijn inspiratie en mijn thuis. Dat is waar het leven echt om draait.

Doe waar je gelukkig van wordt en geniet van/met degene die je lief zijn!❤️

Angst is de dief van jouw succes

Your thoughts create your reality

Ik ben een Manifesting Generator 1/3 en ben in staat om invloedrijke veranderingen te brengen. Mijn bedrijf is in hele korte tijd enorm gegroeid en ik weet precies aan welke knoppen je moet draaien om je dromen uit te laten komen. Groots denken en groeien als een raket, dat gun ik elke ondernemer. Daarom leid ik als coach ook andere ondernemers naar hun dromen.

Ik geloof dat 80% van het opbouwen van jouw bedrijf voorkomt uit mindset. Doordat ik zelf in korte tijd van hoge pieken naar diepe dalen ging heb ik enorm veel geleerd over mijzelf en over de mogelijkheden van de juiste mindset. Doordat ik mij hier intens in heb verdiept, het zelf heb ervaren en een heel open, eerlijk, enthousiast persoon ben kan ik jou als geen ander helpen bij het opbouwen van jouw onderneming🤩 In mijn trajecten maak ik gebruik van Human Design zodat jij echt kunt gaan ondernemen op jouw manier, want dat is het allerbelangrijkste!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? 

Anna Ouwerkerk

Foto: Yvonne Glaser Fotografie