Alles wat je verlangt, kan je bereiken.

Massive Growth Traject

Hi ondernemende, ambitieuze, hardwerkende ondernemer! Ben jij op zoek naar iemand die jou 1:1 kan begeleiden bij laten groeien van jouw bedrijf? Vindt je het lastig jouw ideale klant te omschrijven en te vinden? Zit je onbewust vaak op instagram te checken hoe het bij andere ondernemers eraan toe gaat om vervolgens te balen dat het bij jou niet lukt? Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je nu kunt laten zien? Dan is dit hèt moment om in actie te komen en te kiezen voor succes en groei

Tijdens het Massive Growth Traject gaan we samen jouw bedrijf van top tot teen bekijken en in kaart brengen, zodat we in no-time weten waar jouw energie op dit moment aan op gaat, maar ook waar jij nou echt gelukkig van wordt. Want daar ligt jouw kracht en zijn jouw kansen te vinden. Je zit in een vicieuze cirkel waar je uit wil stappen, maar je ziet niet hoe. Ik leg jouw blokkades bloot en geef je inzicht in je overtuigingen zodat jij weet welke stappen je nu te zetten hebt. Door te weten waar jouw hart van aan gaat en wat jou hierin tegenhoudt kan je uit deze vicieuze cirkel stappen. Op het moment dat jij gaat ondernemen vanuit flow, ga jij automatisch klanten naar je toe trekken. Ondernemen hoeft niet zwaar en lastig te zijn, als je het doet op jouw manier

Massive Growth is voor jou als je:

  • jouw bedrijf niet loopt zoals je zou willen
  • ambitieus bent en verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen bedrijf
  • een echte aanpakker en doorpakker bent
  • zelfreflectie hebt en klaar bent om jezelf te gaan ontwikkelen
  • je uit de negatieve vicieuze cirkel wilt stappen
  • nieuwe, toffe klanten wil aantrekken
  • uit elkaar wil klappen van enthousiasme over jouw passie en jouw bedrijf
  • wilt leren ondernemen vanuit flow en rust

Anna als coach

Ik ben Anna, coach en ondernemer. Mijn moeder zei al veel eerder dan ik: moet jij niet voor jezelf gaan werken in plaats van voor een baas? Inmiddels heb ik mijn baan ingeruild voor mijn eigen onderneming en ik wil nooit meer terug.

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar begin 2021 was ik nog als een kip zonder kop allerlei marketingstrategieën aan het uitvoeren, volgde ik elk webinar wat ik maar voorbij zag komen en putte ik mijzelf letterlijk uit door mijn eindeloze to do’s zonder het gewenste resultaat. Ik wist dat ik het kon, maar ik wist gewoon niet hoe. Hoe krijgen anderen dit voor elkaar en lijkt het zo moeiteloos te gaan terwijl ik mij kapot werk zonder meer klanten te krijgen? Herken je dit gevoel? De oplossing is heel dichtbij: jijzelf.

Ik heb ook een coachingstraject gevolgd en ben met mijn omzet x6 gegaan in 1 jaar tijd. Ik weet als geen ander nog hoe het voelt om “vast” te zitten. Dat je even niet meer weet wat je nog kunt doen, maar wel droomt van een goedlopend bedrijf of zelfs uit loondienst willen stappen. En ik weet ook als geen ander hoe je dit kunt bereiken. Ik kan in no-time boven tafel krijgen waarom jouw klanten jou nog niet kunnen bereiken. Zodat jij jouw doelen kunt bereiken op een manier waar jij van gaat stralen! 

Anna Ouwerkerk

Foto: Yvonne Glaser Fotografie

Hoe ziet het traject eruit?

Intake
We starten met een intake gesprek. Dit is volledig gratis en je zit nog nergens aan vast. Op deze manier leren we elkaar kennen en kunnen we bekijken of dit traject de juiste stap voor jou is.

Live dag
Het traject trappen we af met een 2 urige online of live sessie. We lopen jouw hele bedrijf door om te zien waar jij energie van krijgt en waar het lekt. Ik geef jou inzicht in jouw blokkades en breng jouw kansen in beeld. En hier hangen we concrete nieuwe stappen aan.

5 coachingscalls
Na de live dag zien we elkaar elke 2 weken online via Zoom. Op deze manier kunnen we intensief aan de slag met jouw verlangens, onbewuste patronen en de stappen richting jouw nieuwe leven.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Je hebt al verschillende cursussen, webinars en workshops gevolgd, maar toch blijft echte groei uit. Dat je hier op mijn pagina aan het lezen bent betekent dat jij klaar bent met aanrommelen en er echt voor wil gaan. Het is spannend om voor massive groei te kiezen, want het is onbekend terrein. Je voelt de spanning door je hele lichaam, van enthousiasme en angst tegelijk. Dit is wat jij nodig hebt om door te kunnen pakken. Om jouw bedrijf serieus te nemen en jouw diensten zichtbaar te maken voor jouw klanten. Stap uit je comfortzone en vraag een gratis intake aan. Dan gaan we samen kijken waar jij naartoe kunt groeien en wat ik voor jou kan betekenen.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het traject en wat kost het?
Het traject duurt 3 maanden, dus je hebt 3 maanden de mogelijkheid mij 24/7 al je vragen te stellen. De kosten bespreek ik graag samen met je tijdens de intake. Niet omdat ik ze niet wil vertellen (want dat ga ik zeker doen), maar omdat ik wil dat je laat leiden door wat het je gaat opleveren. En dan is maximale groei een logisch gevolg.

Ik vind investeren spannend, wat kan je mij aanraden?
Spannend is niet erg, dat houdt je juist scherp. Waar wil je echt voor gaan en voel je dat ik je daarbij kan helpen? Is het antwoord ja, ga er dan voor! Blijf je twijfelen? Dan is dit niet het geschikte traject voor jou. Alleen als we er allebei 100% voor gaan, kan jij jouw gewenste doelen bereiken.

Wanneer kan ik starten?
Vraag hieronder een gratis intakegesprek aan en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Biedt je nog andere trajecten aan?
Voor een korte boost van jouw bedrijf kan je kiezen voor het Start To Grow Traject van 2 sessies. Lees er hier alles over.

Plan jouw intake

We starten met een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar waar je nu staat, wat je zou willen bereiken en of dit traject bij jou past.