Fotograaf bruiloft
Fotograaf bruiloft

Trouwfeest Bryan & Lisa - fotograaf bruiloft

Na de fotoshoot gingen we met z’n allen naar Scheltema Leiden voor het tweede deel van de bruiloft van Bryan & Lisa. Hier werd uitgebreid gedronken, uhhhh ik bedoel gedineerd😜 en werden er mooie en grappige woorden tot het bruidspaar gesproken. Dat vind ik als fotograaf bruiloft altijd een leuk moment, want die sfeer en interactie levert zulke fijne momenten op. De sfeer was super relaxt en iedereen had het enorm naar zijn zin. 

Let's have a party!

Ondertussen werd de zaal ernaast verder omgetoverd tot prachtige feestzaal. Het stel opende zelf de dansvloer met een waanzinnige openingsdans en daarna ging het los tot in de late uurtjes. Zelfs oma was later op de dag nog van de partij💃🏼 Ben jij bang dat later op de avond er alleen maar “dronken” foto’s worden gemaakt? Bekijk dan de foto’s hieronder, want niets is minder waar! Ik grap altijd: ik ben niet dronken dus dan krijg je hele andere foto’s dan jullie zelf zouden maken aan het einde van de avond haha.

Gaan jullie ook trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Bruidspaar
Fotograaf bruiloft
Fotograaf bruiloft
Openingsdans
Trouwfeest
Fotograaf bruiloft
Moeder
Trouwfeest, feestfotograaf
Fotograaf bruiloft
Fotograaf bruiloft

Onze trouwdag was fantastisch. Anna bleef ’s avonds langer op het feest omdat ze zeker wist dat ze nu het feest echt op gang kwam nog vette foto’s zou maken. Stuk voor stuk zijn het fantastische foto’s die ons weer helemaal terugbrengen naar onze dag.