Documentair trouwfotograaf

Jullie gaan trouwen, wat een fantastisch vooruitzicht! Van harte gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk graag vastgelegd hebben. Het is daarom belangrijk om een bruidsfotograaf te vinden die bij jullie past. Als trouwfotograaf wordt mijn stijl omschreven als puur, warm & ontspannen. Ik word enthousiast van echte emoties en het Golden Hour. Maar ook van koppels die heel hard samen kunnen lachen en alles graag op hun eigen manier doen. En natuurlijk van een te gek feestje, want daar kijken mijn bruidsparen ook altijd enorm naar uit. Kortom waar liefde in de lucht hangt daar ben ik!

Het is belangrijk dat jullie helemaal jezelf kunnen zijn, want deze dag kan je niet meer over doen. Om te voelen of we een klik hebben en ik jullie trouwfotograaf ben kunnen we eens gezellig kennismaken. Ik haal wat lekkers in huis en samen bespreken we jullie trouwplannen.

Previous
Next

Anna op je bruiloft?

Bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwfotografie, trouwfotograaf
  • 6 uur fotografie
  • 200 foto’s
  • Preview binnen 1 week
  • Oplevering binnen 6 weken
  • 20 x 20 basic album inclusief 15 spreadsheets

     

    v.a. €1095,-

Bruidsfotograaf die emotie op beeld weet te vangen

Jullie bruiloft is een grote gebeurtenis voor jullie, maar ook voor jullie familie en vrienden. Tijdens de dag hou ik ook zeker een oogje op jullie dierbaren, zodat ik de slappe lach of traan van jullie familie of vrienden niet mis. Mijn bruidsparen vinden mooie foto’s van zichzelf belangrijk, maar vinden het nog belangrijker dat ze terug kunnen kijken op de echte momenten van de dag. Die onderlinge momentjes en de emoties tijdens de dag, daar draait het uiteindelijk om. Bruidsparen pinken bij het zien van de foto’s zelf ook altijd nog een traantje weg, omdat de foto’s hun helemaal terugbrengen naar hun dag. Een dag die voor iedereen heel bijzonder was en waar hun liefdesverhaal centraal stond. Is dit dus precies wat jullie belangrijk vinden? Dan ben ik jullie trouwfotograaf! 😀

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous
Next