De trouwfotograaf regio Den Haag, Rotterdam en Leiden

Jullie gaan trouwen, wat een fantastisch vooruitzicht! Van harte gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk graag vastgelegd hebben. Het is daarom belangrijk om een bruidsfotograaf te vinden die bij jullie past. Als trouwfotograaf Rotterdam, Leiden, Den Haag en omstreken wordt mijn stijl omschreven als intiem, puur, romantisch & ontspannen. Ik ben niet voor niks Golden Hour fan, mega fan. Kortom waar liefde in de lucht hangt daar ben ik, of dat bijvoorbeeld samen op het strand is of bijvoorbeeld in een kasteeltuin vol met familie en vrienden.

Het is belangrijk dat jullie helemaal jezelf kunnen zijn, want deze dag kan je nooit meer over doen. Om te voelen of we een klik hebben en ik jullie trouwfotograaf ben kunnen we eens gezellig kennismaken. Ik haal wat lekkers in huis en samen bekijken we jullie trouwplannen.

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Gouda

Anna op je bruiloft?

Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
  • v.a. 6 uur fotografie
  • 200 foto’s
  • Preview binnen 1 week
  • Oplevering binnen 6 weken
  • 20 x 20 basic album inclusief 15 spreadsheets

    v.a. €1095,-

Trouwfotograaf die emotie op beeld weet te vangen

Jullie bruiloft is een grote gebeurtenis voor jullie, maar ook voor jullie familie en vrienden. Tijdens de dag hou ik ook zeker een oogje op jullie dierbaren, zodat ik de slappe lach of traan van jouw vader niet mis. Mijn bruidsparen vinden mooie foto’s van zichzelf belangrijk, maar vinden het stiekem nog belangrijk dat ze via mij kunnen bekijken hoe hun gasten de dag beleefd hebben. Die onderlinge momentjes en de emoties tijdens de dag, daar draait het uiteindelijk om. Bruidsparen pinken bij het zien van de foto’s zelf ook altijd nog een traantje weg, omdat de foto’s hun terugbrengen naar hun dag. Een dag die voor iedereen heel bijzonder was en waar hun liefdesverhaal centraal stond.

Is dit dus precies wat jullie belangrijk vinden? Dan ben ik JULLIE trouwfotograaf! 😀

Bruidsfotograaf Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden
Bruidsfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden