Trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen, bruiloft, trouwfotografie, bruidsfotografie
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn fotografeert bruidspaar bij zonsondergang, golden hour

Review Vincent en Moniek - Trouwfotograaf

“Ruim drie maanden geleden heeft Anna als trouwfotograaf onze bruiloft vastgelegd. Tijdens het kennismakingsgesprek was de communicatie en de sfeer erg fijn. Anna stond open voor al onze trouwideeën en wensen. Na het gesprek hebben we tussendoor nog contact gehouden en met al onze vragen konden we bij haar terecht. Op de dag zelf vonden we het erg prettig om Anna als bruidsfotograaf om ons heen te hebben, niet te aanwezig maar wel open en toegankelijk. Na de bruiloft kregen we gelijk de preview en dit waren zulke mooie foto’s dat we niet konden wachten op alle andere foto’s van de dag! Een paar weken later kregen we alle foto’s aangeleverd en zijn we ook gelijk met elkaar gaan zitten om ons trouwalbum samen te stellen. Fijn om dit samen te doen met iemand die er verstand van heeft. We kijken uit naar de volgende mooie momenten/gebeurtenissen in ons leven waar we Anna ook graag bij willen hebben!” – Review Moniek en Vincent.

Gaan jullie trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.