Bruidsfotograaf, bruidsfotografie
Bruidsfotograaf, bruidsfotografie

Het getal 11 - trouwfotograaf

De een heeft er wat mee en de ander weer helemaal niet. Maar bijzonder is het altijd als er op een bepaald moment getallen bij elkaar komen, ook binnen de bruidsfotografie. Dit lieve stel had hun trouwdatum gepland op 11-11-2022. Niet met een speciale reden, het kwam gewoon zo uit. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelden ze mij dat ze zichzelf wel als 2 gekkies zouden omschrijven. Niet doorgedraaid hoor haha, maar gewoon doen wat waar ze zin in hebben en altijd op hun eigen manier. En ja, dat kan soms afwijken van wat “normaal” is. Een aantal weken later kreeg ik van de bruid een berichtje dat ze erachter waren gekomen dat 11 november “de dag van de gekken” was en dit dus helemaal bij hun past. Toeval?😇 

Schrik van elke bruid

Nadat ik voor de bruidsfotografie bij de bruidegom was geweest om zijn getting ready vast te leggen kwam ik weer bij de bruid aan. Ze hadden voldoende tijd ingepland dus alles verliep nog even relaxt als de rest van de ochtend. We stonden klaar en het wachten was op de bruidegom voor de first look, tot we gebeld werden door de broer van de bruidegom. Hij zei: “Dit ga je echt niet geloven! Timo deed..”. Ohjee, uit zijn broek gescheurd/auto kapot/aanrijding gehad/zich bezeerd? Het schoot in een paar seconden door mijn hoofd maar ook door die van de bruid. Hij maakte zijn zin af: “de deur open om naar jou toe te gaan en ik keek op mijn telefoon. Het was precies 11:11 uur op 11-11!” Dit kon niet anders dan een fantastische dag gaan worden en dat werd het ook. Na de first look hebben we ons teruggetrokken voor de fotoshoot. En kijk die foto’s.. zijn ze niet TE GEK?🤩

Gaan jullie ook trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Getting ready
Aankleding bruidegom
Bruidegom
Bruidsfotografie, bruidsfotograaf
Bruidsfotografie, bruidsfotograaf
Bruid met moeder
Bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwfotograaf, trouwfotografie
Trouwauto
Trouwshoot
Bruidsfotografie, bruidsfotograaf
Bruidsfotografie, bruidsfotograaf
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwen, bruiloft
Bruidsfotografie, bruidsfotograaf

Lieve Brenda en Timo, jullie zijn de leukste “gekkies” die ik ken. Wat hebben we een fantastische dag gehad en wat zagen jullie er prachtig en verliefd uit! Alles was precies zoals jullie zijn, te gek en helemaal eigen. Heel veel geluk samen!