Trouwfotografie, trouwfotograaf
Trouwfotografie, trouwfotograaf

Ga je mee? - fotograaf trouwerij

Na de fotoshoot zijn we naar Waterlust de Kaagsociëteit gegaan voor de rest van de dag en avond. Dit is een heerlijke locatie aan het water nabij Leiden. Ze hebben een prachtige lichtkoepel wat de zaal een romantische sfeer geeft. En dat is voor mijn trouwfotografie erg fijn. Zo romantisch als de locatie was de ceremonie ook. Het stel had mooie woorden voor elkaar opgeschreven en de hele zaal was er ontroerd door. Zowel van een lach als een traan. 

Het water op

“Anna, wij gaan daarna een uurtje varen door Leiden. Dan moet jij maar even kijken of je nog kunt fotograferen of dat je ook lekker gaat zitten”. Super lief, maar heel lang kan ik niet stilzitten hihi. Zeker niet als iedereen zich zo vermaakt en er zelfs al wat dansjes gedaan worden! Ondanks dat we het dak wel nodig hadden vanwege het weer, ging het dak er toch vanaf🥳 We sloten de dag af met een uitgebreid diner. Geen feestje? Die hadden ze bewaard voor de dag erna en ook toen was ik er natuurlijk bij om alle dansmoves vast te leggen🤩

Meer weten over mijn trouwfotografie? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Aankomst bruidspaar
Huwelijksceremonie
Huwelijksceremonie
Trouwfotografie
Bruidspaar
Trouwfotografie
Bruidsmeisje
Ceremoniemeester
Trouwfeest
Trouwfotografie
Diner
Trouwfotografie.