Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie

Tule in het bos - fotograaf bruiloft

Het leukste van trouwfotograaf zijn is toch wel dat je overal bij mag zijn (oké de bruidssuite sla ik natuurlijk over😜). Ik begin de dag meestal bij de bruid, ga daarna naar de bruidegom en kom dan weer terug bij de bruid. Iedereen is zich in alle rust aan het voorbereiden en dat geeft een bijzondere sfeer. 

How we started

De bruid begon de dag best een beetje zenuwachtig. Haar aanstaande vertrok met hun dochtertje naar zijn ouders zodat ze de dag toch apart konden beginnen. Maar toen de bruidegom zijn pak ging aandoen zag ik daar toch ook wel een gespannen gezicht. En logisch ook, want het is ook rete-spannend! Na de first look zag ik als trouwfotograaf direct dat de dag voor hun nu echt kon beginnen. Voor de trouwshoot zijn we vertrokken naar Kasteel Oud Poelgeest. Wat een heerlijk landgoed is dat toch! Alleen ja met zo’n tule jurk neem je een gedeelte van het bos zo mee. Gelukkig stond er een heel team klaar om de bruid te helpen 😁

Gaan jullie trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Bruidegom
Getting ready
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie
Bruidsmeisje
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie