Review zwangerschapshoot
Review zwangerschapshoot

Reviews

Newborn shoot

Veel ervaring met baby's

Wij hebben een loveshoot en newbornshoot bij Hera Fotografie gedaan. Ze kan je heel goed op je gemak stellen en doen vergeten dat ze er is, waardoor de foto’s heel natuurlijk zijn. Ook heeft ze superveel geduld en merk je dat ze veel ervaring met baby’s heeft als newbornfotograaf. Ons kleintje was erg onrustig tijdens de fotoshoot, maar Anna wist hem rustig te krijgen. En schitterende foto’s te maken. Wij zijn erg blij met het resultaat van beide shoots!

– P & M –

Newborn fotograaf

Heel mooi aandenken

Anna maakt prachtige foto’s en is een prettige newborn fotograaf die je erg op je gemak stelt. Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan op het strand en in de duinen. En een newbornshoot thuis. Allebei de keren waren de foto’s prachtig en we zijn er super blij mee! Een heel mooi aandenken aan twee hele bijzondere momenten in het leven.

–  N & R –

Review fotograaf
Review fotograaf, newbornfotograaf, zwangerschapsshoot, zwangerschap fotoshoot, newbornshoot
Review

Trouwfotograaf

Overtrof al onze verwachtingen

Onze trouwerij, onze dag die je maar een keer meemaakt. Het laten vastleggen voor later hebben we door Anna laten doen. En waarom? Vanaf het begin was het een gevoel. Een gevoel toen we kennismaakten, een gevoel toen we samen contact hadden over alles maar ook het gevoel toen we de pre-weddingshoot deden. De pre-weddingshoot overtrof al onze verwachtingen. Anna was heel gemoedelijk, rustig en niets moest. Juist toen keken we zo uit naar onze bruiloft. En wat je na afloop van je eigen bruiloft dan te zien krijgt? Dat is prachtig! Geen foto’s is standaard. Kinderen die hun eigen zijn, die lach, die aanraking en die kus die zoveel betekent.

Anna heeft ons trouwen, zonder dat wij het idee hadden dat ze er was, tot iets heel moois gemaakt. Een blijvende herinnering voor de komende jaren. Dank je wel Anna, namens ons en onze kinderen.

– M & C –

Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.
- Henry Ford
Gezinsshoot

Anna was erg geduldig en lief

Onlangs een super leuke shoot gehad bij Anna. Op een mooie locatie bij het Bentwoud in Boskoop. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Anna was erg geduldig en lief tijdens de shoot en de kindjes kregen zelfs nog een aardigheidje omdat ze het zo goed hadden gedaan. Wij komen zeker nog een keer terug als de kids wat groter zijn!

– M & N –

Combipakket Zwanger & Newborn

Relaxed en ontspannen

Wij hadden het combipakket Zwanger & Newborn geboekt bij Hera Fotografie. Het contact verliep snel en laagdrempelig. De fotoshoots zelf verliepen relaxed en ontspannen (zelfs met een kleine baby) en er zijn prachtige foto’s uitgekomen! Door Anna’s enthousiasme en energie verdween de ongemakkelijkheid. Ook het gebruik van de cliënt closet was heel fijn. Hera Fotografie is absoluut een aanrader als je van warme, ontspannen foto’s houdt!

– A & P –

Gezinsshoot
Trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen, bruiloft, trouwfotografie, bruidsfotografie
Review newbornshoot

Trouwen

Prettig om Anna om ons heen te hebben

Ruim drie maanden geleden heeft Anna onze bruiloft vastgelegd. Tijdens het kennismakingsgesprek was de communicatie en sfeer erg fijn. Anna stond open voor al onze ideeën en wensen. Na het gesprek  hebben we tussendoor nog contact gehouden en met al onze vragen konden we bij haar terecht. Op de dag zelf vonden we het erg prettig om Anna om ons heen te hebben. Niet te aanwezig maar wel open en toegankelijk voor veranderingen en vragen. Na de bruiloft kregen we gelijk de preview, dit waren zulke mooie foto’s dat we eigenlijk niet konden wachten op alle andere foto’s van de dag! Een paar weken later kregen we alle foto’s aangeleverd en zijn we ook gelijk met elkaar gaan zitten om ons album samen te stellen. Wat fijn om dat samen te doen met iemand die er verstand van heeft. Wij kijken uit naar de volgende mooie momenten/gebeurtenissen in ons leven waar we Anna ook graag bij willen hebben!

– M & V –