Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Reviews

Bruidsshoot

Fotograaf Leiden, Gouda e.o.

Bijna een jaar na onze bruiloft in Leiden (die namelijk tijdens corona was) mochten wij onze trouwkleding weer aan en wat zijn wij ontzettend blij met de foto’s die Anna Ouwerkerk van ons gemaakt heeft. Als trouw fotograaf Gouda stelde ze ons op ons gemak, gaf tips, luisterde naar onze wensen en liet ons vooral lekker onszelf zijn. En dat bracht ons weer in onze trouwbubbel waardoor we soms niet eens door hadden dat Anna er was hihi. De foto’s zijn fan-tas-tisch geworden; warm, liefdevol en zooo mooi! We gaan dus zeker een groot formaat bestellen voor in ons huis.

– K & B –

Fotograaf Gouda

Super leuke fotoshoot

Wij hebben een superleuke fotoshoot bij Hera Fotografie gedaan, want Anna stelde ons goed op ons gemak en is zeer creatief. Daarnaast zijn de foto’s prachtig geworden.

–  R & B –

Fotograaf Gouda
Fotograaf Leiden

Newborn fotograaf Gouda e.o.

Anna van Elza

Super bedankt!! Heel waardevol om foto’s te hebben van ons, dus we zijn er weer heel blij mee. Onze kinderen vonden het trouwens helemaal leuk, want ze hadden het de volgende dag weer over je. Of we weer foto’s gingen maken met Anna van Elza haha!

– M & J –

Newborn fotoshoot

Onze kinderen zijn gek op Anna

Wij hebben inmiddels een aantal keer een foto shoot bij Anna Ouwerkerk gedaan, zowel binnen als buiten. Iedere keer weet ze weer onze verwachtingen te overtreffen. Vooral onze kinderen zijn gek op haar en weten haar precies te kopiëren. Dus we zullen zeker nog eens komen!

– R & R –

Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.
- Henry Ford
Newbornshoot thuis

Een hele fijne ervaring

Wij hebben de newborn shoot die Anna Ouwerkerk bij ons thuis gedaan heeft zeker als heel fijn ervaren, want als fotograaf Gouda zorgde Anna ervoor dat de oudste twee kids zich op hun gemak voelden. Bovendien toen onze baby er geen zin meer in had, was er voldoende tijd om haar even te troosten en te voeden, zonder dat dit stress opleverde. Dus zijn we enorm blij met het resultaat!

– E & H –

Lieve Fotograaf Leiden

We hadden gelijk een klik

Wij hebben de foto shoot ervaren als prettig. De klik met Anna Ouwerkerk was er eigenlijk meteen en ze had een hele mooie locatie aanbevolen. Daarnaast werkte haar enthousiasme aanstekelijk. Ook met de foto’s zijn wij zeer blij. Sommige foto’s kwamen zelfs boven onze verwachting uit!

– L & J –

Fotograaf Leiden
Fotograaf Gouda

Zwangerschapfotograaf Leiden

Een mooie herinnering

Ik heb met Anna Ouwerkerk een zwangerschapsshoot gedaan tijdens mijn tweede zwangerschap. Meestal ben ik niet zo van de foto’s van mijzelf, maar ik ben toch erg blij dat het ik gedaan heb! Anna Ouwerkerk gaf goede aanwijzingen en stelde mij op mijn gemak. Als fotograaf in Leiden en omstreken wist ze een mooie locatie en dat is terug te zien in de foto’s. Nu heb ik toch ook een mooie herinnering aan mijn zwangere buik, zo bijzonder!

– K –

Ervaring newborn shoot

Ik zou Anna aan iedereen aanraden!

We hebben super mooie en waardevolle foto’s laten maken door Anna Ouwerkerk. We zijn er echt heel erg blij mee. Anna is een prettig persoon, waardoor ze je op een natuurlijke manier op je gemak stelt. Ik zou haar ook echt aan iedereen aanraden!

– M & B –