Journalistieke trouwfotograaf
Journalistieke trouwfotograaf

Lach en een traan - fotograaf bruiloft

Op je bruiloft wil je volledig jezelf kunnen zijn. Er komen zoveel indrukken en emoties op je af. Het laatste wat je wil is je druk hoeven maken om de fotograaf. Die wil je niet opmerken en er 100% op vertrouwen dat deze persoon jullie vastlegt zoals jullie zijn. Jullie momentjes onderling, alle emoties, de beleving van jullie gasten en de sfeer van de dag. Dit kan je alleen goed vast laten leggen door een journalistiek trouwfotograaf. Iemand die 100% goed voelt en oog voor detail en emotie heeft. Iemand die zich mengt in de groep, dichtbij durft te komen en toch niet opvalt. Iemand die precies die lach en traan kan vangen. Iemand die de sfeer proeft en dit weet te vertalen op beeld. Wil jij dit ook voor jouw bruiloft? Laten we dan samen kennismaken, want dit is precies wat ik als journalistiek trouwfotograaf doe en ook graag voor jullie wil doen🥰

 

Bruid met vader
Journalistieke trouwfotograaf
Journalistieke trouwfotograaf
Knuffel
bruid
Journalistieke trouwfotograaf, Anna

Lieve Laura en Steven, het is alweer even geleden dat ik jullie bruiloft heb vastgelegd en inmiddels heb ik ook jullie kleine man mogen fotograferen. Jullie weten dat ik jullie een ontzettend leuk en lief stel vindt en zelfs Lev (hond) zit een beetje in mijn hart haha. Ik gun jullie al het geluk van de wereld samen!