Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwen, bruiloft
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwen, bruiloft

Kasteel Duivenvoorde - trouwfotograaf

Als je mij vorig jaar zou hebben verteld dat ik een jaar later bij Kasteel Duivenvoorde als fotograaf een bruiloft zou vastleggen, dan had ik je waarschijnlijk gevraagd of je mij even zou willen knijpen. Als jong meisje ben ik hier wel eens met de kerst geweest en was al direct onder de indruk van het prachtige kasteel en landgoed. Dus toen Lisa en Bryan mij vroegen of ik hun bruiloft daar wilde vastleggen was er geen seconde twijfel😋

De bruid was als eerste op het kasteel aanwezig en heeft binnen gewacht. Terwijl alle gasten met een bus aankwamen en richting het kasteel liepen zat oma op haar rollator al voor de deur te wachten. Nadat de bruidegom zijn entree had gemaakt is iedereen naar binnen gegaan waar Lisa en Bryan elkaar bij het altaar voor het eerst zien. Zo romantisch! De geloften die ze voor elkaar hadden geschreven waren prachtig en iedereen genoot er zichtbaar van. En daar geniet ik als bruiloft fotograaf dan weer van. Tijdens de receptie zijn we foto’s gaan maken op het landgoed en daarna gingen we van locatie wisselen voor de avond.

Gaan jullie trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Oma van de bruid
Bruidegom
Vader en bruid
Bruidspaar
Huwelijksceremonie
Trouwfotograaf, trouwfotografie, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwen, bruiloft
bruidsfotografie, trouwen, bruiloft
Trouwshoot
Trouwshoot in trouwauto
Bruidspaar
Bruiloft fotograaf
Trouwauto

Lieve woorden voor jullie

Lieve Lisa en Bryan, wat zijn jullie toch een leuk stel samen! Jullie voelen elkaar heel goed aan en zijn erg lief voor elkaar. Jullie bruiloft was echt een sprookje, zo mooi. En jullie leven nog lang en gelukkig samen🥰