Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Kinderen op je bruiloft? - bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf zou zeggen: volg je gevoel. Wil je graag kinderen op je bruiloft aanwezig hebben? Dan zie ik geen reden om het niet te doen. Kinderen zijn nog zo puur en speels. Dit zorgt voor hele leuke momenten en foto’s. Het is wel handig om open te staan voor eventuele veranderingen, want kinderen doen ook niet altijd precies wat er van ze verwacht wordt. Dan komen ze bijvoorbeeld tijdens de ceremonie even lekker op schoot zitten of zijn ze hun broche verloren. Deze bruiloft was bij Brasserie de Oostgaag. Een hele fijne, mooie, kindvriendelijke trouwlocatie in Zuid-Holland.

Ik hou ervan, jij? ☺️

Gaan jullie trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

bruidsjonker
bruidsmeisje
bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf, bruidsfotografie

Lieve woorden voor jullie

Lieve Karin, André, Jens en Esmee, wat hebben jullie er een mooie en gezellige dag van gemaakt met elkaar. Het was letterlijk een feestje om erbij te zijn. Veel geluk met z’n viertjes en wie weet tot ziens!