Newborn fotograaf
Newborn fotograaf

Review Remco, Lotte en Teun | Newbornfotograaf

Het perfecte plaatje! Dat is hoe wij de foto’s van Anna, newborn fotograaf, zouden omschrijven. De stijl en het gevoel van de foto’s past precies bij ons.

Via Bellyfashion in Zoetermeer kwamen wij op het idee om bij Anna de newborn shoot te gaan laten doen. De flyer die wij kregen sprak ons meteen aan en de stijl zeker.

Verloop newborn shoot

Het contact met Anna was altijd super snel en prettig. Je hoefde maar een mail te sturen en met nog geen halve dag kregen wij al antwoord. We hebben rustig overleg gehad en newborn fotograaf Anna denkt graag met je mee. Ons voorstel waas in de natuur bij Meijendel en haar antwoord: “daar ben ik nog niet geweest, maar lijkt mij helemaal leuk!”. Op de locatie geeft ze ook goed mee wat je kan verwachten en wat handig is qua kleding, voeden, warmte etc. Mocht je geen kleding hebben, die heeft zij.

De shoot was perfect. Want wij hebben geen moment het gevoel gehad dat we moesten poseren of te gemaakt moesten kijken. En dat showt in de foto’s die we hebben gekregen. Prachtig, zoals ik al zei: “Het perfecte plaatje!”.

Anna, onwijs bedankt, wij zijn meer dan blij en raden je zeker bij iedereen aan die graag een newbornshoot wil gaan doen!

newborn shoot
newborn shoot
newborn fotograaf
Newborn fotograaf
Newborn fotograaf

Lieve woorden voor jullie

Lieve Remco, Lotte en Teun, bedankt voor jullie toffe newborn shoot! Ik vind het zelf heerlijk om in de natuur te zijn. Een babyshoot heeft altijd al iets sereens, maar in de natuur met de zon en fluitende vogels komt dit nog extra naar voren. Het was echt genieten en jullie foto’s zijn prachtig! Bedankt voor jullie mooie woorden en tot een volgende keer!