Bruidsfotograaf Gouda
Bruidsfotograaf Gouda

Lieve woorden van Mariska en Cor - bruidsfotograaf

Onze trouwerij, onze dag die je maar een keer meemaakt. Het willen vastleggen voor later dat hebben we door Anna, bruidsfotograaf, laten doen. En waarom? Vanaf het begin was het een gevoel. Een gevoel toen we kennismaakte, een gevoel toen we samen contact hadden over alles maar ook het gevoel toen we de pre-weddingshoot deden. Foto’s die leuk zijn van ons, kan dat? De pre-weddingshoot overtrof al onze verwachtingen. Anna was gewoon heel gemoedelijk, rustig en niets moest. Juist toen keken we zo uit naar onze bruiloft bij kasteel de Haar. En wat je na afloop van je eigen bruiloft dan te zien krijgt? Dat is prachtig! Geen een foto is standaard. Kinderen die hun eigen zijn, die lach op de foto, die aanraking en die kus die zoveel betekent.

Anna heeft onze dag, zonder dat wij het idee hadden dat ze er was, tot iets heel moois gemaakt. Een blijvende herinnering voor de komende jaren. Dank je wel Anna, namens ons, maar ook onze kinderen.

Ga jij trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben. Ik kom graag met jullie in contact om te kijken of wij datzelfde gevoel hebben 🙂

Bruidsfotograaf Gouda