Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Een hele eigen bruiloft |
Moniek en Vincent

Een bruidspaar die hun dag volledig indeelt zoals zij dat graag willen, is iets waar ik als bruidsfotograaf regio Alphen aan den Rijn heel erg blij van wordt. Waarom? Omdat ik jullie wil vastleggen zoals jullie zijn. Voor de één is dat op het platteland, voor de ander in een kasteel. De één houdt van het festival-gevoel terwijl de ander een te gek discofeest in z’n hoofd heeft. Er is geen goed of fout, als je maar kiest wat bij jullie past. Een dag waar jullie mega gelukkig van worden als je eraan denkt. En ik leg het vast. Het gevoel, de sfeer, de emoties en jullie geluk.

Moniek en Vincent kleden zich ’s ochtends in hetzelfde huis om, maar beide op een andere verdieping. Na de first look gingen we richting de fotoshootlocatie. Ze hadden een heerlijke trouwauto en ja, ik mocht ook een stukje mee achter in de pick-up! 🙂 Na de fotoshoot en de lunch gingen we naar het gemeentehuis, waar ze elkaar het ja-woord gaven. En toen kon het feest echt beginnen. Wat een bijzondere locatie hadden zij uitgekozen!

De locatie ligt aan de Nes en lag tussen de weilanden. Er stonden lage tafels met hooibalen eromheen, picknicktafels, de traktor van Vincent en natuurlijk een overdekte plek waar het eten bereid werd. Het weer was super lekker en er ontstond al snel een hele gezellige sfeer. Het gevoel van niks moet, alles mag. Natuurlijk kan ik als bruidsfotograaf regio Alphen aan den Rijn het Golden Hour op zo’n locatie niet laten lopen en hebben we nog een aantal foto’s gemaakt op de dijk. Wat was het een prachtige dag!

Gaan jullie trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Moeder bruid
Bruid
First look
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidspaar
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidegom
Bruidstaart
Oma bruid
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn
Bruidsfotograaf Alphen aan den Rijn

Lieve woorden voor jullie

Lieve Moniek en Vincent, wat hebben jullie er een feestje van gemaakt! Jullie gaven al aan dat op jullie dag niks moest, maar alles mocht. En zo was het ook. Het was een dag vol liefde, gezelligheid, familie en vrienden. Veel geluk samen!