Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden

Bruidegom | Getting ready - bruidsfotograaf

De aankleding van de bruid krijgt over het algemeen wat meer aandacht dan die van de bruidegom, terwijl er op beide plekken hele mooie momenten ontstaan. Je wil na de bruiloft (of tussendoor al) graag elkaars verhalen horen en hoe fijn is het als je hier ook een beeld bij hebt. Daarnaast is jullie trouwalbum alleen compleet als allebei jullie belevingen en herinneringen erin staan toch? In mei ging ik met Sander van FLEXMI Fotografie mee en ben ik als trouwfotograaf bij Sven gestart om zo hun verhaal compleet te maken 🙂

Sven was bij zijn ouders in zijn ouderlijk huis en samen met zijn ouders ging hij zich klaarmaken voor de grote dag. Om zijn stropdas juist te knopen had hij een Youtube filmpje die hij zo kon volgen. Heel effectief, want papa hoefde maar een kleine correctie te doen en toen zat zijn stropdas al perfect! Overal was aan gedacht en zelfs het pochet werd nog even gestreken. Op naar de trouwauto want die stond al voor de deur. Wat een gave auto, het paste helemaal in het plaatje. 

Second shooter met Anna mee

Een second shooter is een tweede bruidsfotograaf die mee gaat om de momenten vast te leggen die de hoofdfotograaf niet kan vastleggen. Op deze manier werk je samen naar een prachtige reportage die een compleet beeld van de dag geeft. Als het niet mogelijk is een second shooter mee te nemen overleg ik met het bruidspaar waar hun focus ligt. Als het qua reistijd mogelijk is dan start ik bij de bruidegom en ga ik daarna naar de bruid. Zodat van allebei deze momenten zijn vastgelegd voor in het trouwalbum en om later op terug te kunnen kijken, want dit is echt heel belangrijk.

Ga jij trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Trouwfotograaf Leiden
manchetknopen
Bruidegom
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden

Lieve woorden voor jullie

Lieve Sven en Milou, veel plezier met de prachtige reportage die jullie ontvangen hebben. Ik vond het een eer dat ik jullie mocht fotograferen en bij jullie grote dag aanwezig mocht fijn. Het was echt een feestje! Heel veel geluk samen.