Newbornfotograaf Den Haag
Newbornfotograaf Den Haag

Mijn zusje - newbornshoot

Jesse is grote broer geworden en mega dol op zijn baby zusje. Hij liet mij haar direct zien en ging haar ook aaien als ze een geluidje maakte. Zo lief! Als newbornfotograaf kom ik vaak bij gezinnen die hun eerste of tweede kindje krijgen/gekregen hebben. En dat verschil tussen alleen ouders of de interactie met een oudere broer of zus is echt heel leuk. Waar de shoot met alleen papa en mama vaak wat rustiger, knusser verloopt, is een shoot met een kindje erbij al snel meer speels. Al probeer ik dan ook even een intiem momentje te vinden met alleen papa en mama. Want van dit kindje ben je toch voor het eerst papa en mama geworden, dus die verdient ook foto’s alleen samen met papa en mama. 

Heb jij al een kindje en ben je benieuwd hoe een newbornshoot dan verloopt? Mijn insteek is te allen tijden niks moet, alles mag. En je zal zien dat jullie kindje dat zelf heel goed aan kan geven. Soms duiken ze er direct bovenop en moeten we kijken hoe we de grote broer/zus verantwoord op de foto kunnen laten gaan met de kleine. Terwijl de andere keer eerst de kat uit de boom gekeken wordt. En de één houdt van spelletjes terwijl de ander alleen maar kusjes wil geven. Hoe het ook loopt, het komt goed. Jullie zullen met z’n allen stralend op de foto’s komen, vol liefde en verliefdheid. Laat dat maar aan mij over 🙂

Babyzusje
Baby
Newbornshoot
Newbornfotograaf Den Haag
Ouders met newborn
newbornfotograaf Den Haag
newbornfotograaf Den Haag

Lieve woorden voor jullie

Lieve Jesse en Lissy, wat zijn jullie lief samen. Volgens mij gaan jullie later heel veel samen spelen en delen. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe en wie weet tot een volgende keer!