Fotografiecursus

Weet jij al wat ISO, diafragma en sluitertijd doen, maar vind je het lastig deze optimaal samen te brengen? Wil je graag leren over compositie en het juiste moment vangen tijdens jouw fotoshoots? Dan is deze fotografiecursus precies wat je zoekt!

Tijdens de fotografiecursus gaan we 6 uur lang dieper in op de basis. Niet met je neus in de boeken en niet alles zelf uit vinden, maar in een kleine groep begeleid worden. We starten de dag met een theoriegedeelte. Op een gezellige manier met duidelijke praktijkvoorbeelden gaan we de samenhang van de belichtingsdriehoek bekijken, leren hoe je jouw foto’s d.m.v. compositie spannender kunt krijgen en hoe je nou dat juiste moment kunt vangen. Tijdens deze ochtend gaan er steeds meer lampjes branden en na de lunch is het tijd om zelf aan de slag te gaan. We gaan gezamenlijk een portfolioshoot doen. Dit is het moment om de informatie van de ochtend te verwerken en al je vragen aan mij te stellen. Want pas als je het zelf moet gaan doen, dan komen de vragen. Aan het einde van de dag ga jij. met een zelfverzekerd gevoel naar je volgende fotoshoot🤩

Wil je beginnen bij de basis en goed leren manueel fotograferen? Dan is de basiscursus fotografie voor jou.

Wat kan je verwachten?

 
  • 9:30 – 15:30 uur
  • Theoriegedeelte belichtingsdriehoek, compositie en moment
  • Portfolioshoot (foto’s mag je gebruiken voor je bedrijf)
  • Lunch inbegrepen
  • Locatie in de omgeving Alphen aan den Rijn
  • Mogelijkheid een call bij te boeken om je gemaakte foto’s te bespreken

    199

Boeken

Ontzettend leuk dat jij meer wilt gaan leren over fotografie. Ik heb heel veel zin om je te gaan ontmoeten. Vul het onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.