Day to Remember Reportage

Een Day to Remember Reportage is een reportage van een moment in je leven die het liefst even zou willen pauzeren. Om extra lang van dit moment te kunnen genieten en er altijd op terug te kunnen kijken. Het is gebaseerd op het concept day in the life fotografie, maar die term vind ik te beperkt. Deze reportage is voor iedereen die een moment vast wil houden, zoals jullie zwangerschap (of de geslachtsbepaling met het onthullen ervan), de 80e verjaardag van opa, jullie kraamtijd, jullie 12,5 jarige huwelijk of jullie gezin zoals het nu is. Ik leg dit moment graag op documentaire wijze voor jullie vast.

Day in a life

Day to Remember Reportage

Gezinsshoot
 
  • 3 uur documentaire fotografie
  • Uitbreiding mogelijk van €50,- p.u.
  • +/- 50 foto’s bewerkt in hoge resolutie
  • Album 15×15 met 8 spreadsheets
  • Mogelijkheid tot upgrade album
  • Reiskosten tot 35 km vanaf Boskoop

    €499,-

Precies zoals jullie zijn

Het is een reportage waarbij ik jullie op creatieve wijze vastleg zoals jullie zijn, zonder te poseren. Jullie mogen zelf bepalen hoe jullie de uren besteden. Dat kan samen ontbijten zijn, maar dat kan ook een feestje zijn. Niks moet, alles mag. Van tevoren hoor ik graag waarom jullie deze shoot willen boeken en wie belangrijke mensen in jullie verhaal zijn. Zo kan ik voor jullie de tijd bevriezen en kunnen jullie hier altijd op terugkijken.

Review:
Zondagochtend is Anna langsgekomen om een deel van onze dag vast te leggen. Het fijne vind ik dat we niet hoeven te poseren en gewoon onszelf konden zijn! En man, wat zijn daar liefdevolle foto’s uitgekomen. Ik voel mij onwijs trots om mijn gezin zo terug te zien. We kijken ernaar uit snel weer zo’n reportage te boeken!

Day to remember reportage