Basiscursus fotografie

Heb jij een mooie camera thuis liggen en kan je alleen op de automatische stand fotograferen? Wil je graag leren hoe jij zelf kunt bepalen hoe jouw foto eruit komt te zien? Zou je graag jouw kinderen, huisdieren of familie/vrienden mooi op de foto willen zetten? Dan is deze basiscursus fotografie precies voor jou!

Tijdens de basiscursus fotografie gaan we 6 uur lang met jouw camera aan de slag. Niet met je neus in de boeken en niet alles zelf uit vinden, maar in een kleine groep begeleid worden. We starten de dag met een theoriegedeelte. Niet stoffig, maar gezellig. Duizelt het nu nog als je hoort over diafragma, ISO en sluitertijd? Na deze ochtend is het logisch en kan je niet meer voorstellen dat je het je eerder niet begreep. Na de lunch is het tijd om zelf aan de slag te gaan. We gaan gezamenlijk naar buiten om met bepaalde opdrachten aan de slag te gaan. Dit is het moment om de informatie van de ochtend te verwerken en al je vragen aan mij te stellen. Want pas als je het zelf moet gaan doen, dan komen de vragen. Aan het einde van de dag weet jij precies hoe je manueel moet fotograferen🤩

Kan je al redelijk manueel fotograferen en wil je een stapje verder? Dan is de fotografiecursus voor jou.

Wat kan je verwachten?

 
  • Manueel leren fotograferen
  • 9:30 – 15:30 uur
  • Theoriegedeelte en praktijk
  • Lunch inbegrepen
  • Locatie in de omgeving Alphen aan den Rijn
  • Mogelijkheid een call bij te boeken om je gemaakte foto’s te bespreken

    149

Boeken

Ontzettend leuk dat jij meer wilt gaan leren over fotografie. Ik heb heel veel zin om je te gaan ontmoeten. Vul het onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.