Day in a life
Day in a life

Meer dan Day in the Life

Jeeeeej sinds vandaag is mijn nieuwe aanbod online! Het is gebaseerd op het day in the life concept, maar dan nog veel uitgebreider. Het is een Day to Remember Reportage. Je kunt mij 3 uur boeken op door jullie gekozen tijden. Wat de indeling van deze 3 uur worden, ligt volledig bij jullie. Het kan zijn dat je de 1e verjaardag van je kindje graag vastgelegd wil hebben of misschien ga je jouw vriendin wel verrassen met een babyshower. Het mag een feestelijk moment zijn, maar het mag ook een hele “gewone” dag samen met je gezin/familie zijn. Het belangrijkste is dat jullie lekker jezelf zijn, want dat maakt deze reportage zo waardevol. Een inkijk in jullie leven zoals het nu is en waar jullie nog heel lang van willen (na)genieten. En na de reportage krijg je van mij niet alleen de foto’s, maar ook nog eens een mooi album als aandenken. Je bepaalt zelf welke foto’s je in het album wil hebben en dan maak ik voor jullie een ontwerp. Als deze helemaal naar jullie zin is, dan ga ik ‘m voor jullie bestellen 🙂

Christy is zwanger van haar tweede zoontje en ze wilde heel graag dit moment en haar gezin vastleggen. Het zijn nu nog de momentjes die ze met z’n drieën hebben voordat de kleine er straks bij is. Ze begonnen de dag met aankleden, even spelen en een lekker zondagsontbijt met warme croissantjes. Daarna zijn we naar het park bij hun om de hoek gegaan om even lekker uit te waaien. Christy gaf aan dat ze het heel waardevol vond dat ze door mij een blik op haar eigen gezin had gekregen en hoe enorm trots haar dat maakte. En straks met hun tweede zoontje erbij wordt die trots alleen nog maar groter! 

Nog meer reviews lezen? Klik dan hier.

Pyjama
Benen
Papa
Day in a life
Day in a life
Day in a life
Ouders
Day in a life
Day in a life

Lieve woorden voor jullie

Lieve Christy, wat heb je een prachtige gezin! Die straks verrijkt gaat worden met nog zo’n gezellig jongetje. Bedankt dat ik jullie mocht fotograferen. Het was een gezellige ochtend zo tussen de regendruppels door. Veel geluk met elkaar!