Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden

Suzy & Dave | Preview

De dag van Suzy en Dave, 7-7-2022. Wat een mooie datum al zeg ik het zelf (mijn dochter is op 7 juli geboren hihi). Deze donderdag was er één met meerdere gezichten en dat is soms wel even spannend als trouwfotograaf Leiden en omgeving. Aan het bruidspaar en de foto’s is het niet af te zien dat het op deze dag meerdere keren geregend heeft. Gelukkig hadden we alle vertrouwen en waren de weergoden met ons, want precies als we naar buiten gingen werd het droog. We hebben letterlijk maar 30 seconden hoeven schuilen voor de fotoshoot. En zoals het gezegde: na regen komt zonneschijn, dus daarna konden we vrolijk in de zon weer verder 🙂 

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat | Trouwfotograaf Leiden

Het stel moest al vroeg uit de veren, want naast trouwen voor de wet zijn ze ook nog in de kerk getrouwd. Na de kerkelijke ceremonie zijn we naar Hoeve Zzamen in Zoetermeer gegaan. Een heerlijke locatie met een grote buiten- en binnenruimte. Er ging een hele ontspannen, gezellige sfeer. In de avond tijdens de speeches/stukjes ging iedereen mee naar binnen, maar het grootste gedeelte heeft iedereen buiten doorgebracht. De temperatuur was goed en met een drankje bij een vuurkorf is dat natuurlijk super gezellig!

Gaan jullie ook trouwen en spreekt mijn stijl jullie aan? Laat hier je gegevens achter en dan neem ik contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking.

First Look
Opa
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Bruid
Oma
Trouwfotograaf Leiden
Bruidspaar
Ceremoniemeester

Lieve woorden voor jullie

Lieve Suzy en Dave, wat zijn jullie een gezellig stel samen. Jullie zijn nog jong, maar weten goed wat jullie willen. De liefde spat van jullie af! Met jullie familie en vrienden hebben jullie een dag vol liefde, dankbaarheid en gezelligheid gehad. Dank jullie wel dat ik als trouwfotograaf Leiden hier deel van uit mocht maken. Veel plezier in jullie nieuwe huis!