Bruidsfotograaf Gouda
Bruidsfotograaf Gouda

Mariska en Cor | Preview

Eergister was het zover, de trouwdag van Mariska en Cor! Wat hebben ze hiernaar uitgekeken en alles was volledig voorbereid. We startte de dag in Woerden wat voor mij, als bruidsfotograaf Gouda en regio, lekker dichtbij is. Mariska had speciaal een jurk laten maken en er waren dan ook vooral zenuwen over hoe ze die goed aan zou krijgen (iets met heel veel knoopjes en een lint). Gelukkig waren haar kinderen erbij om haar te helpen. Cor had van deze gelegenheid mooi gebruik gemaakt om de gehuurde Ferrari in te rijden, wat natuurlijk helemaal geen straf is 😛 

Na de first look zijn we naar de trouwlocatie gegaan, het prachtige Kasteel de Haar in Utrecht. Ze wilden heel graag trouwen in de tuin en ze hadden zelf uitgerekend dat het rond deze tijd volledig in bloei zou staan. Toen ze er laatst nog waren gaan kijken was dit nog niet het geval, maar nu stond de tuin volledig in bloei. Precies zoals ze het bedacht hadden!

Emotioneel moment | Bruidsfotograaf Gouda

De ceremonie was emotioneel voor het stel. Ze hebben een bijzonder verhaal samen en Mariska had ook nog hele mooie woorden voor Cor voorbereid. Ondanks dat ik niet alles meekrijg, voel ik mij altijd heel vereerd en dankbaar dat ik zo dichtbij mag zijn om dit vast te leggen. 

Na de ceremonie en de taart zijn we foto’s gaan maken rondom het kasteel. Wederom geen straf kan ik je vertellen 😛

De dag werd afgesloten met lekker eten en een hoop gezelligheid. Toen ik iedereen al gedag had gezegd en richting de auto liep zag ik nog twee kleine gasten in de oude put spelen. Ik kon het niet laten en had zo mijn camera weer uit mijn tas. En daarna vol blijdschap in de auto vanuit Utrecht terug naar huis, want wat geniet ik hier toch van!

Reactie van het bruidspaar

Afhankelijk van het gekozen pakket krijgt het bruidspaar binnen enkele dagen de preview opgestuurd. Hun reactie was net zo mooi als hun dag:

Dit is adembenemend mooi!!! Wat prachtig. We hebben er beide geen woorden voor, maar wel tranen van geluk. We zijn zo blij met jou, zo blij! Dank je wel 🙂

Gaan jullie ook trouwen? Geef hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Bruid
Bruidsfotograaf Gouda
Bruidsfotograaf Gouda
Bruidsfotograaf Gouda
Bruidsfotograaf Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden
Bruidsfotograaf Gouda
Bruidegom
Getuigen
Bruidsfotograaf Gouda
Bruidstaart
Bruidsjurk
Diner
Bruidsfotograaf Gouda

Lieve woorden voor jullie

Lieve Mariska en Cor, wat zijn jullie en mooi stel samen. Er is bij jullie altijd zoveel liefde en respect voelbaar. En op jullie bruiloft kwam dat alleen nog maar meer naar voren. Ontzettend bedankt dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn. Geniet van jullie huwelijksreis en jullie mooie gezin!