Trouwen
Trouwen

Trouwen Brasserie de Oostgaag

Als je gaat trouwen wil je dat alles precies wordt zoals je dat in gedachten hebt. Een goede locatie vinden is daar een groot onderdeel van. De locatie bepaalt voor een gedeelte de sfeer en uitstraling van de dag en het is belangrijk dat jullie je hier op je gemak voelen. Ik kom oorspronkelijk uit Leiden waardoor ik voor bruiloften veel te vinden ben in de omgeving Leiden, Gouda, Den Haag en Rotterdam. Karin en André komen zelf uit de regio Rotterdam, dus het was ook geen verrassing dat we in onze regio zouden blijven voor de bruiloft.

Bij trouwen hoort ook een mooie ceremonie. Deze kon ook op de locatie Brasserie de Oostgaag plaatsvinden wat zorgde voor veel rust en ontspanning. Naast de trouwgelegenheid was een fijn stuk gras waar de kids lekker konden spelen (stiekem ook al tijdens de ceremonie, want die duurt natuurlijk wel érg lang als je pas een paar jaar oud bent hihi). Voor het diner gingen we naar binnen, waar meerdere ronde tafels gedekt stonden. Zo kon iedereen toch goed contact met elkaar maken, maar zat je ook met een kleiner gezelschap aan je tafel. De kids werden net voor het diner opgehaald en dat was voor hen ook prima, want van al de spelen krijg je ook wel slaap. Zoals je mij eerder ook al hebt horen zeggen, het was echt een hele relaxte dag.

Hoe kies je jouw trouwfotograaf?

Voor mijn bruidsparen en mij zijn emoties en de sfeer van de dag vastleggen het allerbelangrijkste. Ik ben documentair fotograaf, wat inhoudt dat ik (buiten de fotoshoot om) geen tips of aanwijzingen geef. Ik leg op een creatieve manier vast wat er gebeurd. Een gedeelte van de foto’s bewerk ik in zwart/wit. Dit zijn vaak ook momenten vol emotie, die door de zwart/wit bewerking nog extra kracht krijgen. En de reactie van het bruidspaar na het zien van de foto’s? 

Echt de tranen rollen over mijn wangen zo mooi! Oh Anna, wat ben jij een goede fotograaf. Zulke mooie foto’s!

Voor meer informatie en prijzen klik hier. Met elk bruidspaar die interesse heeft in mijn trouwfotografie plan ik een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we elkaar leren kennen, voelen of we die klik hebben en kan ik alvast wat van jullie trouwplannen horen. Want dat vind ik altijd zo leuk!

Bruidskinderen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Bruidegom
Bruid
Trouwen
Trouwen
Bruidegom

Lieve woorden voor jullie

Lieve Karin en André, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden. Het was een bijzondere, prachtige, ontspannen dag en vanaf nu hebben jullie allemaal dezelfde achternaam! De kids hebben het super goed gedaan en vonden het volgens mij ook fantastisch. Geniet van elkaar en jullie mooie gezin. We houden contact 🙂