By Anna Ouwerkerk

Trouwfotograaf Gouda
Trouwfotograaf Gouda

Pre-weddingshoot Mariska en Cor / Trouwfotraaf Gouda

Ik zie Mariska en Cor zo nog bij mij op de bank zitten tijdens het kennismakingsgesprek voor hun bruiloft. Zij wilden dat ik als trouwfotograaf Gouda hun bruiloft zou fotograferen. Maar toen ik hen vroeg wat ze dan zo mooi vinden aan mijn fotografie konden ze daar lastig antwoord op geven. Het was een gevoel en ze wilden heel graag hun gevoel volgen. De foto’s waren bij hun binnengekomen en ze konden de emotie voelen. En dat vonden ze voor hun eigen grote dag ook heel erg belangrijk. 

Dit is precies waar het voor mij om draait als bruidsfotograaf. Het gevoel van een moment vastleggen op beeld. Soms in 1 beeld, soms in een serie. Maar de emotie, het gevoel en de sfeer zijn mijn leidraad. Daar ligt mijn focus en dat kan je alleen vangen als je journalistiek te werk gaat. Dit houdt in dat ik op de achtergrond ben en niks in scène zet. De emoties die je bij mij ziet en voelt, zijn echt.

Inclusief pre-weddingshoot

Mijn grotere bruiloft pakketten zijn inclusief gratis pre-weddingshoot (niet verplicht). Dit vind ik belangrijk, omdat we elkaar tussentijds nog even zien en spreken. Maar ook omdat ik dan kan voelen en ervaren waar jullie blij van worden en wat jullie mooi vinden. Het enige wat namelijk wel “georganiseerd” wordt door mij is de fotoshoot op jullie trouwdag. Toekomstige bruidsparen die van journalistieke fotografie houden kijken hier vaak een klein beetje tegenop. Ze houden namelijk niet van poseren, maar van spontane momenten. Door de pre-weddingshoot te doen ervaren zij dat het helemaal niet ongemakkelijk is en dat ook uit de fotoshoot hele mooie momenten komen. Waar ze zelfs ook emotioneel van kunnen worden.

Ga jij in 2023 of 2024 trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Trouwen Gouda
Pre-weddingshoot
Trouwfotograaf Gouda
Stel
Liefde
Trouwfotograaf Gouda
Trouwfotograaf Gouda

Reactie Mariska en Cor: Wat hebben wij genoten van de prachtige foto’s! We waren er helemaal stil van. Dat jij zoiets moois kan maken, schitterend! We vinden dit zo uniek en mooi. We hebben een afdruk laten bestellen van 160 cm breed (groter kon niet). Nogmaals zo mooi wat je hebt gemaakt!

Lieve woorden voor jullie

Lieve Mariska en Cor, wat zijn jullie een leuk stel samen. De liefde spat er vanaf! Ik kijk als trouwfotograaf Gouda e.o. enorm uit naar jullie bruiloft. Het kan niet anders dan een hele bijzondere, mooie dag worden. Geniet van deze foto’s en succes met een laatste voorbereidingen. 

Tot snel!