By Anna Ouwerkerk

Newbornshoot Leiden
Newbornshoot Leiden

Herinnering in een foto - Newbornshoot in Leiden

Als newbornfotograaf fotografeer ik zeker niet altijd slapende baby’s tijdens een newbornshoot in Leiden en omstreken. Maar d.m.v. de tips die je van tevoren van mij krijgt zorgen we er wel voor dat jullie baby rustig en relaxt is. En die enkele keer dat ik precies een baby’tje tref die een regeldag te pakken heeft op de dag van de shoot, dan heb ik engelengeduld en wat tricks om ook dan de shoot rustig te laten verlopen. Zo kunnen jullie allemaal volledig jezelf zijn en stralen op de foto’s. 

Het is een herinnering voor eeuwig. Dus naast de foto’s zelf is het ook heel belangrijk dat jullie herinnering aan deze periode en shoot een fijne herinnering is. En die laten we zo mooi mogelijk uitkomen tijdens de baby fotoshoot. Alleen op deze manier kan ik gevoelige, intieme foto’s van jullie als gezin maken. Foto’s waar je op terug kan kijken met kriebels in je buik en met een glimlach op je gezicht. Waardoor je weer even terug in de tijd kan en zou willen. Een herinnering voor altijd.

Tijdloos

De meeste foto’s maak ik in een kleur, maar een beperkte selectie van jullie fotoshoot maak ik ook in zwart-wit. Zwart-wit foto’s zijn namelijk altijd tijdloos en laten soms net iets meer het gevoel spreken. Je wordt namelijk minder afgeleid door de kleuren, waardoor je de emotie in de foto gaat zien en voelen. Ben jij echt gek op zwart-wit foto’s? Geef dat dan aan bij de boeking, dan kan ik voor jullie de selectie in zwart-wit vergroten.

Newbornfotograaf

Reactie van dit gezin: Jeetje wat snel! We zijn heel benieuwd! We gaan er vanavond een feestje van maken en alles bekijken. -> Supermooi! We gaan de selectie maken van de foto’s die we graag willen hebben 🙂 

Lees meer reacties van klanten op instagram of de reviewpagina.

Lieve woorden voor jullie

Lieve Fleur, wat was je heerlijk relaxt tijdens de newborn shoot in Leiden. Voor mij was jij een beetje extra speciaal omdat ik vroeger altijd zei dat ik mijn dochtertje Fleur zou noemen. Uiteindelijk voelde ons meisje niet als een Fleur, maar dat ben jij zeker wel. Geniet lekker samen met je papa en mama van het mooie leven dat je te wachten staat.