By Anna Ouwerkerk

In je eigen omgeving | Newbornfotograaf Den Haag

Je bent zwanger en je wil graag een newborn shoot inplannen, maar hoe gaat dat dan? Je hebt nog geen idee hoe iedereen zich straks voelt en dan moe je ook nog eens met z’n allen op pad. DAT HOEFT NIET! Want hoe fijn is het dat ik als newbornfotograaf Den Haag bij jou langskom om foto’s te maken? Zo kan je lekker in je eigen bubbel blijven en heb je alles voor je newborn bij de hand. Voor een eventuele oudere broer en/of zus is het ook ideaal. Zo kunnen ze zich even terugtrekken als het teveel indrukken zijn of kunnen ze rustig ontdooien door met hun eigen speelgoed te spelen. Uiteraard ben ik ook heel nieuwsgierig naar al dat speelgoed, dus als ik een rondleiding krijg aangeboden dan sla ik die zeker niet af 😀 

Als je bij mij een newbornshoot boekt, dan geef ik je ook tips hoe jullie je zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Zo vraag ik bijvoorbeeld om jullie baby net voordat ik kom of net als ik binnen ben voeding te geven. Want dan is de kans groot dat jullie kleine lekker in slaap valt en zo de hele fotoshoot in dromenland is. Dit levert super schattige foto’s op en is ook nog eens heel relaxt voor jullie. Want ook al denk je nu van niet, je zal het straks best wel een beetje spannend vinden. En dat is heel normaal, want je weet niet of iedereen wel ‘mee gaat werken’. Maar laat dat maar aan mij over. Ik ben als newbornfotograaf Den Haag én moeder heel wat gewend. Die mooie foto’s, die krijgen jullie ook zeker weten!

Wil jij jouw baby straks ook laten vastleggen? Bekijk dan even de newbornpagina voor meer informatie.

Newbornfotograaf Den Haag

Lieve woorden voor jullie

Lieve Lynn, wat heb je het goed gedaan! Je lag zo lekker in dromenland dat je de fijne kusjes van je zus niet eens hebt opgemerkt. Gelukkig hebben we de foto’s nog ;P Geniet van het mooie leven samen met je ouders en grote zus. Tot de volgende keer!