By Anna Ouwerkerk

Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf bij L&S | Lake House Rotterdam

Als bruidsfotograaf Rotterdam kan het Lake House niet ontbreken. Het bruidspaar was al gek van deze locatie voordat ze trouwplannen hadden en dat maakt de dag dan ook extra speciaal. Als vaste gast kende de bruidegom het personeel dus de sfeer zat er al snel in. Lake House ligt in een bosrijke omgeving aan een prachtig meer. Tijdens de ceremonie heb je uitzicht op het meer en in de zomer kan je dan ook buiten aan het meer trouwen. De bosrijke omgeving is ideaal voor bruidsparen die in zo’n omgeving hun trouwshoot willen doen. Je hoeft niet ver van de locatie om mooie plekjes te vinden, en die ken ik als trouwfotograaf 😉 De zon gaat achter het meer onder waardoor je daar ook nog hele mooie foto’s kunt nemen.

Lake House had de locatie extra aangekleed met mooie bloemen en decoratie. Zo ontstond er een romantische, gezellige setting. Dit was in april, maar de zon scheen en de temperatuur was goed. Naast de zaal van de ceremonie was een soort buitenruimte gecreëerd waar de uitgebreide lunch geserveerd werd. Door de vuurtafels was het er aangenaam warm en voelde het als de perfecte lentedag. Al met al was het een bijzondere, fijne trouwdag op een hele gezellige, mooie locatie.

Ga jij in 2022 of 2023 trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Bruidegom
Bruidspaar in auto
Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwringen
Trouwfotograaf Rotterdam
Lake House Rotterdam
Zwangere buik bruid

Lieve woorden voor jullie

Lieve L&S, jullie trouwdag was volgens mij helemaal gegaan zoals jullie het in gedachten hadden. Jullie lieve gasten, fijne locatie en bijzondere woorden, dat is alles wat je nodig hebt. Ik vond het onwijs bijzonder dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Jullie kleine is inmiddels geboren, dus binnenkort zien we elkaar weer. Veel geluk samen!