By Anna Ouwerkerk

Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag

Liefde kent geen leeftijd | Trouwfotograaf Den Haag

De bruiloft van J & D is een typisch jeugdliefdesverhaal. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en hebben ook op jonge leeftijd besloten te trouwen. Ik was zelf net 22 toen ik met Jeroen trouwde, dus ik vond het natuurlijk heel leuk om hun bruiloft te mogen fotograferen als trouwfotograaf Den Haag, Rotterdam. Je merkt aan de hele dag ook dat je te maken hebt met een jong bruidspaar. De dag is van zichzelf al wat speelser en meer ontspannen. De dag startte al vroeg bij de bruidegom thuis. Met je broers aan de keukentafel de dag beginnen met koffie, heerlijk relaxt toch! 

De first look was bij de bruid thuis. Hij kwam haar bij haar ouderlijk huis ophalen om vervolgens eerst samen foto’s te gaan maken. Dit deden we in een leuk vestingstadje in de buurt. Deze locatie past heel mooi binnen mijn stijl, want de oud bruine kleuren van de tegels, huizen en het kerkje geven nog meer warmte aan de foto’s. Als ik jouw trouwfotograaf mag zijn, dan krijg je ook tips voor het kiezen van jullie locatie voor de trouwshoot.

De ceremonie was in het stadhuis in de buurt. Later heeft het stel ook nu hun jawoord in de kerk gegeven. Voor papa was het niet zijn eerste dochter om weg te geven, maar het blijft altijd een spannend en mooi moment. Je kind in de handen van haar toekomstige man leggen en de zorg “overdragen”. Al werkt dat in de praktijk natuurlijk niet zo zwart-wit. Of ben ik de enige die mijn vader nog steeds regelmatig om advies en hulp vraagt?  😛

Ga jij in 2022 of 2023 trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Trouwfotograaf Den Haag
First look bruidspaar
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwfotograaf Den Haag
Trouwcorsage
Bruid met papa
Trouwfotograaf Den Haag, Rotterdam
Huwelijksceremonie
Ballon
Bruidstaart

Lieve woorden voor jullie

Lieve Johannette & Dirk-Jan, wat een leuk stel zijn jullie samen. Lekker spontaan en vrolijk, en zo was ook precies jullie dag. Ik wens jullie een hele vrolijke, fijne toekomst samen!