By Anna Ouwerkerk

Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden

Bruiloft Z & D | Bruidsfotograaf Leiden

Afgelopen oktober heb ik als bruidsfotograaf Leiden, Den Haag e.o. de bruiloft van Z & D mogen vastleggen. De dag begon regenachtig, maar dat maakte voor de sfeer niks uit. Iedereen was opgetogen, een tikkeltje zenuwachtig en had heel veel zin in de dag. Het bruidspaar had apart van elkaar geslapen in de mooie B&B Inn the Woods. Alsof het zo had moeten zijn, konden we op onze geplande tijden naar buiten. Zelfs de zon is nog een aantal keer doorgekomen waardoor er van de regenachtige dag niks meer terug te zien is. Zo zie je maar weer, je hoeft niet te stressen als je bruiloft met druilerig weer start. De trouwfotograaf en ceremoniemeester(s) zijn er om dit in goede banen te leiden. Het is vaak genoeg droog, dus we zorgen gewoon dat we op de juiste momenten buiten zijn.

Na de first look konden we op het landgoed van de B&B foto’s maken. Om de fotoshoot rustig en relaxt te laten verlopen gingen de aanwezige gasten alvast richting de trouwlocatie. Het bruidspaar kon zich zo helemaal op elkaar focussen en lekker in hun bubbel duiken.

De ceremonie was er één met overwegend veel liefde en gelach, precies zoals het bruidspaar is. Het is altijd weer bijzonder om te merken dat zo’n dag echt een weerspiegeling van hoe het bruidspaar zelf is. Deze fantastische dag kon dan ook alleen maar afsloten worden met een gezellig feest, waar ook zeker een hoop dansjes gedaan zijn. I love it!

Ga jij in 2022 of 2023 trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Trouwkaart
Bruidsfotograaf Leiden
First look
First look bruidspaar
Bruidsfotograaf Leiden
Trouwshoot
Ceremonie
Bruidsfotograaf Leiden
Bruidsfotograaf Leiden

Lieve woorden voor jullie

Lieve Zosja & Damian, jullie hebben echt een feestje van jullie dag gemaakt. Ik vond het een eer dat ik erbij aanwezig mocht zijn. En heerlijk om weer mensen te zien dansen na de hele coronatijd. Heel veel geluk voor de toekomst samen!