Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot Den Haag en omstreken

Mijn cliënt closet speciaal voor (zwangere) vrouwen

Wat doe je aan tijdens een fotoshoot?

Je hebt een zwangerschapsshoot in Den Haag en omstreken geboekt en dan sta je voor je kast. Wat zal je eens aantrekken? Het zou leuk zijn als je matcht met de ander(en) en je wil je er fijn en mooi in voelen. Soms ontkom je er dan ook niet aan een winkel op te zoeken. Of je kruipt nog even achter je laptop om een nieuwe outfit te scoren. Zwangerschapskleding is ontzettend belangrijk voor de foto’s. De kleur van je kleding bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in de foto. Met blauwe kleurtinten krijg je meer koelte in de foto’s. Terwijl je met bruine kleurtinten juist warmte in de foto’s brengt. Zoals je kunt zien heb ik een warme fotografiestijl waardoor ik je altijd zal adviseren om kleding in aardetinten te dragen.

Zwangerschapsshoot Den Haag
Zwangerschapsshoot Den Haag
Zwangerschapsshoot Den Haag
Zwanger fotoshoot

Meer tips

Ik stuur voor een fotoshoot altijd een brochure met mijn werkwijze en kledingtips, zodat jij ook het soort foto’s kunt krijgen als die op mijn website te zien zijn. Om het nog iets makkelijker te maken kan je, geheel kosteloos, gebruik maken van jurken uit mijn cliënt closet. Ik heb verschillende zwangerschapsjurken in de maten XXS t/m XL. De jurken zijn ook te dragen als je niet zwanger bent. Voor baby’s heb ik ook verschillende outfits van maat 50 t/m 62. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je meer informatie hierover wilt. In de brochure kan je ook foto’s van mijn jurken zien. Babykleding en dekentjes neem ik standaard altijd mee naar een newbornshoot. En zie je op de foto’s een mooi wit kleed ‘picknickkleed’? Die neem ik ook altijd mee als we de natuur in gaan. 

Zwangerschapsshoot Leiden
Zwangerschapsshoot Den Haag
Zwangere buik
Zwangerschapsshoot Den Haag

Lieve woorden voor jullie

Lieve Joeke en Priscillajullie stralen op de foto’s! Heel bijzonder dat ik dit moment in jullie leven mocht vastleggen. Ik ben heel benieuwd hoe jullie kindjes er straks uit zien en op wie ze lijken. Heel veel succes met de laatste loodjes en tot na de bevalling!