By Anna Ouwerkerk

Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam e.o.

Afgelopen september heb ik als trouwfotograaf Rotterdam een bruiloft in de Metaal Kathedraal mogen vastleggen en wat was dit gaaf zeg! Het is echt een prachtige locatie met heel veel verschillende ruimtes. Deze twee bruiden wilden graag apart van elkaar zich klaarmaken en ze hadden keuze genoeg, want er waren meerdere aparte ruimtes. Ook het terrein om de metaal kathedraal heen heeft diverse mooie plekken. Tijdens de bruidsshoot zijn we de tuin in geweest, bij de containers (ja echt, heel fotogeniek!), aan de zijkant van de metaal kathedraal en aan de voorkant. Zo kon het bruidspaar tijdens de receptie de fotoshoot doen zonder dat ze lang weggeweest zijn, ideaal! 

Elk bruidspaar heeft hun eigen indeling van de dag. Dit bruidspaar had gekozen de bruidsshoot tijdens de receptie te doen, omdat we dan foto’s tijdens het golden hour konden maken. De zon scheen die dag volop, dus terwijl de gasten buiten een lekker drankje hadden konden wij met prachtig licht gaan fotograferen. September lijkt trouwens wel het nieuwe mei, want ook dit jaar waren de temperaturen nog hartstikke lekker! 

Ga jij in 2022 of 2023 trouwen? Geen hier jullie datum door en dan kan ik jullie laten weten of ik nog beschikbaar ben.

Bruidsfotograaf Rotterdam, Den Haag, Leiden
Trouwfotograaf Rotterdam
Bruiloft
Metaal Kathedraal
Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfeest

Lieve woorden voor jullie

Lieve Anne & Daniëlle, wat vond ik het speciaal dat ik bij jullie grote dag aanwezig mocht zijn. Jullie zijn een mooi en sterk koppel en door jullie vulde de hele zaal zich met liefde. Geniet van jullie leven als vrouw en vrouw!