Newbornshoot
Newbornshoot

Fotoshoot Rotterdam e.o.

Wanneer plan je een newborn- of zwangerschapsshoot?

Vaak zie je dat een newbornshoot ergens tussen de 2 en 4 weken oud wordt gedaan. Een baby is dan natuurlijk heel erg klein en dat is vaak ook wat je vast wil leggen. Met 3 maanden is een kindje veel wakker en kijkt met open ogen de wereld in. Je ziet direct dat je andere foto’s krijgt, maar zeker net zo mooi! Misschien laat de kleine niet alle details vastleggen, maar een voetje/handje is altijd wel te fotograferen. Een zwangerschapsshoot plan ik altijd tussen de 32 en 38 weken. Dan is je buik al mooi rond gegroeid en ben je ook nog (redelijk) fit. Logischerwijs wordt je buik groter en ronder aan het einde van de zwangerschap, dus het meest ideaal is rond de 36 weken zwangerschap. Een fotoshoot in Rotterdam kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij de Kralingse Plas, maar de duinen in Scheveningen of Wassenaar zijn ook prachtig!

Zwangerschapsshoot Den Haag

Is een newbornshoot buiten niet te koud?

Nee hoor! Met 3 maanden kunnen ze zich al goed op temperatuur houden, waardoor je dus makkelijk naar buiten kunt. Natuurlijk moeten we de temperatuur goed in de gaten houden en zorgen dat jullie kleine warm gekleed is en niet afkoelt. Ik heb verschillende mooie warme dekentjes waar de kleine zich lekker in kan laten wikkelen. Ook zorg ik dat we voor de fotoshoot in Rotterdam of omgeving op een locatie zijn waar niet veel wind staat. Een newborn shoot buiten geeft een hele andere sfeer dan binnen. En eventuele broers en zussen zullen het ook waarderen, want die kunnen buiten lekker stieren. Er zijn toch ook momenten dat ik jullie baby alleen of samen met papa en mama fotografeer.

Lieve woorden voor jullie

Lieve Lakshmi, wat ben jij een knappe meid! Je bent heerlijk relaxt en kijkt heel nieuwsgierig naar alles om je heen. Je hebt ook een hele lieve grote zus die jou maar al te graag vasthoudt. En je grote broer is echt een deugniet, maar volgens mij ook super lief voor jou. Jij bent bijna even oud als mijn eigen dochtertje en dat maakte deze foto shoot extra bijzonder. Veel geluk met je papa, mama, zus en broer!
Lieve Lindsey en Barbara, hoe bijzonder dat jullie als goede vriendinnen tegelijk zwanger zijn. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie dochters en mannen!